Op het gebied van vrijdragende schuifpoorten leveren wij een compleet assortiment aan schuifpoorten. Voor zowel handbediende als elektrische(P&P) poorten voor particulier of industrieel gebruik bieden wij een passende oplossing. Hieronder treft u onze uitgebreide mogelijkheden.

Nieuw in assortiment zijn de aluminium schuifpoorten type Norma, Trafitto & Sicuro. Deze nieuwe Budget-line schuifpoort is onze laatste aanwinst voor ons poorten gamma. Neem gerust contact op met een van onze verkopers voor een passende aanbieding. Wilt u de poort bewonderen? Wij bieden u de mogelijkheid om de poort bij u op de zaak of bij uw klant te demonstreren. Ook hebben wij drie type poorten bij ons op de zaak staan.

Nieuw in het Alu poorten programma is een update van de Max uitvoering. Deze poorten worden vanaf heden standaard voorzien van Led-verliching zoals u kunt zien op onderstaande foto

Toevoeging Swiss Gate vrijdagende schuifpoorten:

Standaard leveren wij poorten met een doorgang tot 12 meter enkele poort. Met de nieuwe Swiss gate poorten komt daar verandering in. Wij kunnen nu poorten leveren met een vrije doorgang t/m 16,00 meter opgesteld als enkele poort. Op deze pagina vindt u ook een Brochure van de Swiss gate poorten. Op verzoek kunnen wij deze Brochure aanpassen met uw bedrijfslogo.

Onder de aandacht ALUETTE Poorten:

Wist u dat u bij onze aluminium Aluette poorten tegenwoordig ook draaipoorten en bijpassend hekwerk kunt krijgen. Wij hebben een flyer toegevoegd waarop u kunt zien welke modellen Aluette schuifpoorten er momenteel verkrijgbaar zijn. vraag naar de speciale Aktie prijzen voor het gehele Alutte assortiment.

 

Typebladen