Deci Wand Systems levert een groot assortiment aan bevestigingsmaterialen voor de hekwerkindustrie.

Naast een groot aantal standaard producten zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Door altijd bezig te zijn met het door ontwikkelen van onze producten komen er met enige regelmaat nieuwe producten door ons op de markt.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Langekapbeugel ook wel langlipbeugel genoemd in de markt. Deze beugel hebben wij ca 20 jaar geleden ontwikkeld toen de vraag naar dubbelstaafmatten op de Nederlandse markt net begon te komen. Wij wilden toen een systeem hebben wat gemakkelijk te monteren was en tevens niet te duur. Op dat moment was gaashekwerk een van de meest geplaatste hekwerken. Dit werd altijd met ronde palen gedaan, de meeste hekwerkers hadden deze palen dus zelf op voorraad en de benodigde gereedschappen om deze palen te plaatsen. Oprichter Werner Laurens heeft toen de nu meest toegepaste hekwerkbeugel van Nederland ontwikkeld.

Eind 2011 heeft Deci wederom de hekwerkmarkt blij gemaakt met de nu al zeer veel toegepaste D-Cap. Deze afdekdop is speciaal ontwikkeld voor diverse draadmat hekwerk systemen. Met het gebruik maken van deze doppen wordt het monteren van een draadmat hekwerk kinderspel. Zodra de palen goed de grond ingeslagen zijn is het een kwestie van de D-Cap er op en de matten eraan hangen. Vervolgens kunnen de matten moeiteloos worden afgemonteerd.

In 2014 brengt Deci wederom een nieuw product op de markt de Pergola hoekverbinder. Deze beugel maakt het mogelijk om van standaard dubbelstaafmatten bijvoorbeeld draadbalken of schanskorven van te maken. Wij verwachten dat deze beugel ook weer een succes zal gaan worden en net zoals veel van onze andere producten niet meer weg te denken is op de Nederlandse hekwerkmarkt.

Typebladen